pondělí 3. ledna 2011

Hyalutidin HC - ověřená kloubní výživa pro člověka


Hyalutidin HC kloubní výživa pro člověka
Hyalutidin HC (pro člověka) je jeden z mnoha přípravků pro kloubní výživu a navíc cena není právě zanedbatelnou položkou. Takže proč si vybrat mezi tolika přípravky právě Hyalutidin HC?

1. Je opravdu velmi účinný a pomáhá v boji z artrózou (Artróza je proces chronického úbytku nebo odbourávání kloubních chrupavek a jejich zkostnatění. Chronicky znamená, že zůstává trvale a nemůže být léčitelná, ale přesto může být ošetřována.)

Hyalutidin HC dodá přímo do kloubů chybějící kyselinu hyaluronovou a chondroitin sulfát. Kyselina hyaluronová a chondroitin mohou účinně chránit chrupavku, pokud jsou podávány společně, neboť obě tyto látky chránící a vyživující chrupavku se vzájemně ve své účinnosti doplňují.

Po vstřebání jsou obě složky HCK - kyselina hyaluronová a chondroitin sulfát rozvedeny mimo jiné do kloubů, kde podporují kvalitnější tvorbu synoviální tekutiny a do určité míry i regeneraci chrupavky.

Tímto je snížen, či dokonce zastaven postup artrózy, zlepšuje se pohyblivost kloubů a artritická bolest zmizí nebo je výrazně menší.

Hyalutidin HC

2. Ano i jiné kloubní výživy obsahují kyselinu hyaluronovou, v čem tedy tkví vyjímečnost Tohoto přípravku?

Tento klinicky ověřený komplex účinných látek je k dispozici jako tonikum, v tekuté, chutné a lehce vstřebatelné formě, takřka s okamžitou absorpcí a doplňováním depozitních míst v organismu, čímž je zajištěna velmi rychlá účinnost.

Výhodou této formy výživy a jejího složení je maximální komfort v doplňování pouze v jediné denní dávce a dále výborná snášenlivost a šetrnost k sliznicím trávicího ústrojí, která podstatně méně zatěžuje organizmus než tablety.

Hyalutidin HC - Doporučené dávkování a délka užívání
V případech starších lidí s dlouhotrvajícími problémy s pohybem a zvětšené bolestivosti (v závislosti na jedincem nahromaděných požadavcích) a rovněž na stupni namáhání kloubů sportovním vytížením a s tímto spojeným vyšším zatížením a opotřebováním pohybového aparátu se pro prvních deset dní doporučuje zvýšit dávkování na 50 ml.

Na základě výše uvedeného příjmu, v závislosti na stupni poškození kloubních tkání a na zatížení kloubu, může uvedená saturace neboli doplňování depozit kyseliny hyaluronové a chondroitinu trvat různou dobu. Samozřejmě se účinek neprojeví hned, neboť zásoba kyseliny hyaluronové a chondroitinu musí být nejprve doplněna. Již po druhém týdnu denního podávání můžeme pozorovat začínající úlevu od bolesti, zlepšenou pohyblivost, rychlejší uvolnění a větší ohebnost. Během následující doby se tato zlepšení stávají více a více zřejmými, s občasnými výkyvy v závislosti na počasí a namáhaní kloubů.


Jakmile je pohyblivost a ohebnost do velké míry zlepšena a i případná úleva od bolesti je značná, efekt pro jednotlivce potrvá bez užívání HCK různou dobu, obvykle čtyři až šest měsíců, především v závislosti na namáhání kloubů a stupni poškození chrupavky.

Jakmile se potíže či bolest vrátí nebo opět zvětší, doporučujeme denně užívat doplněk HCK po dobu dalších čtyř týdnů. Pravidelným užíváním doplňku HCK v dobách potíží plus užívání s přestávkami můžeme potlačit a až zastavit bolestivost způsobenou artrózou a podstatně zvýšit pohyblivost pohybového aparátu společně s částečnou regenerací kloubní chrupavky, v závislosti na stupni opotřebení.

Více na Hyalutidin HC

Mohlo by vás zajímat:

Kloubní výživa

Žádné komentáře:

Okomentovat