středa 27. října 2010

Hyalutidin - všem starším psům pro prodloužení délky jejich aktivního věku


Hyalutidin je kloubní výživa určena všem starším psům pro prodloužení délky jejich aktivního věku.

Hlavními účinnými složkami je zde kyselina hyaluronová a chondroitin.

Pro optimální ochranu chrupavky je nyní kyselina hyaluronová k dispozici ve vstřebatelné formě jako doplněk výživy v komplexu s chondroitin sulfátem jako Hyaluron-Chondroitin-Komplex, ve zkratce HCK.

Tyto dvě hlavní složky kloubní tekutiny působí součinně, tzn. že se navzájem podporují při ochraně a výživě chrupavčité tkáně. Komplex kyseliny hyaluronové a chondroitinu vykazuje mnohem účinnější vlastnosti než každá z těchto látek samostatně.

Výhody

- chutné tonikum zvířaty dobře přijímané,

- lehce vstřebatelná forma,

- takřka s okamžitou absorpcí a doplňováním depozitních míst v organizmu, čímž je zajištěna velmi rychlá účinnost.

Více informací naleznete zde: Hyalutidin

Kdy se projeví účinek Hyalutidinu?

Samozřejmě se účinek neprojeví ihned, neboť zásoba kyseliny hyaluronové a chondroitinu musí být nejprve dále doplněna na optimální mez. Ale již po druhém týdnu denního podávání můžeme pozorovat u zvířat začínající úlevu od bolesti – zvíře lépe vstává, má větší chuť do práce či pohybu vůbec, zlepšenou pohyblivost a větší ohebnost. Během následující doby se tato zlepšení stávají více a více zřejmými, s občasnými výkyvy v závislosti na počasí a namáhaní kloubů.

Obvykle na konci čtyřtýdenního podávání HCK je většina artritických bolestí a potíží snížena na lehce snesitelnou úroveň nebo úplně zmizí. V některých případech se ale v závislosti na jedincem nahromaděných požadavcích a na namáhání kloubů podávání HCK musí prodloužit na šest až osm týdnů, dokud není u zvířete dosaženo dostatečné úlevy od bolesti a tím zlepšení pohyblivosti.

Jakmile je pohyblivost do velké míry zlepšena a úleva od bolesti je značná, efekt pro jednotlivce potrvá bez užívání HCK různou dobu, obvykle čtyři až šest měsíců, především v závislosti na namáhání kloubů. Jakmile se potíže zvířete opět začnou projevovat, doporučujeme denně užívat doplněk HCK po dobu dalších čtyř týdnů.

Pravidelným užíváním doplňku HCK v dobách potíží plus užívání s přestávkami, můžeme potlačit a zastavit bolestivost způsobenou artrózou a podstatně zvýšit pohyblivost, uvolnění a ohebnost pohybového aparátu všech plemen psů.


Hyalutidin

Související články:
Hyalutidin HC aktiv - účinná ochrana vašich kloubů
Proč Hyalutidin pomáhá při artróze zajistit bezbolestný pohyb? 

Žádné komentáře:

Okomentovat