pátek 10. září 2010

Hyalutidin HC Aktiv - kloubní výživa člověk


Hyalutidin HC Aktiv je patentovaná kloubní výživa, kde je hlavní účinnou látkou kyselina hyaluronová, chodroitinsulfát a vitamín E.


Hyalutidin HC Aktiv - kloubní výživa pro člověka

V čem je Hyalutidin vyjímečný?


Hyalutidin je vyjímečný nejen svým složením, ale hlavně koncentrovaným množstvím aktivních látek a speciálním postupem úpravy hyaluronové kyseliny, díky němuž se tato látka z velké části ze střev vstřebává a je tak efektivně použita tam, kde je její nedostatek v organizmu.



1. Proč kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová je důležitou součástí mnoha tkání: napíná kůži a pojivovou tkáň, udržuje pružnost chrupavky a promazává naše klouby. Kyselina hyaluronová je základní součástí synoviální (kloubní) tekutiny, “maziva” kloubů. Bez ní by naše klouby nemohly fungovat tak snadno, jak obvykle fungují. Navíc synoviální tekutina slouží jako poduška a jako zdroj živin pro buňky chrupavky, která se musí pravidelně obnovovat.

Dosud mohla být kyselina hyaluronová používána výhradně vstřikováním a to artikulárně (přímo do postiženého kloubu).

Dříve nebylo perorální (ústní) doplňování kyseliny hyaluronové účinné, a to kvůli její velké molekulární váze, která do značné míry nedovolovala vstřebávání ve střevech a efektivní výživu tkání.

Proto vědci vyvinuli speciální postup úpravy hyaluronové kyseliny, díky němuž se tato látka z velké části ze střev vstřebává a je tak efektivně použita tam, kde je její nedostatek v organizmu.

Ženy, kyselinu hyaluronovou dodáte nejen do kloubů, ale její pozitivní vliv se projeví také na vaši pleti, která bude vypnutá a vrásky vymizí. Obsah kyseliny hyaluronové v krémech proti vráskám je oproti Hyalutidinu zanedbatelný.

2. Proč Chondroitinsulfat?

Chondroitinsulfat se stará o to, že chrupavčitá tkáň bude průchodná pro potřebnou výživu chrupavčitých buněk. Pokud není k dispozici dostatek chondroitinu, vede to jednostranně k malému množství živin v chrupavce.

Stručně řečeno, nedostatek chondroitinu způsobuje degeneraci chrupavky a napomáhá vývinu a tvorbě artrózy.

Hyalutidin - kloubní výživa, pomáhá nejen lidem s artrózou, ale také zvířatům:

Hyalutidin DC Aktiv - kloubní výživa pro psy

Hyalutidin EC Aktiv - kloubní výživa pro koně

Více informací o ceně, dávkování,...naleznete na: Hyalutidin HC Aktiv - kloubní výživa pro člověka


Související články a zajímavosti:

Hyalutidin - je opravdu lepší než ostatní kloubní výživa?
Kloubní výživa
Hyalutidin HC aktiv - účinná ochrana vašich kloubů
Proč Hyalutidin pomáhá při artróze zajistit bezbolestný pohyb?

Žádné komentáře:

Okomentovat